Daar ben ik weer

Zo waren er twee vennoten en een hostingbedrijf, zo kregen de vennoten blijkbaar mot en werd het voor de klant evenmin gezellig. Omdat ik al eens eerder hosting ter ziele heb zien gaan en toen mijn domeinnaam terug moest zien te ‘jatten’, heb ik deze keer niet af willen wachten waar het schip zou stranden.

Dus cinner.com is weer in de lucht, nu ondergebracht bij Antagonist.nl. Geloof dat ik alles weer goed terug heb kunnen zetten. Mocht er toch nog iets niet werken, laat u het weten in de reactiemogelijkheid?

Inmiddels was deze stek al bereikbaar via cinner.com en cinner.nl, daar is om voor mij praktische redenen cinner.net bij gekomen. Nu weer aan de schrijf!

Comments (5)Previous

Voor zolang ik nog zichtbaar ben

Next

Niets keuze in de zorg!

5 Comments

 1. Terrebel

  Welkom op je nieuwe webstek! En een goed weekend.

 2. HenK

  Hopelijk speelt je nieuwe host een andere rol dan de antagonisten in het klassieke toneel… πŸ˜‰
  Voor zover ik kan zien, niet zo ver dus, werkt alles uitstekend.
  Welkom terug dus!
  Met vriendelijke groet,
  HenKk.

 3. desiree

  U is er weer πŸ™‚
  Hopelijk zit je hier weer een poosje safe!

 4. Ziet er goed uit en ik ben nog geen vreemde dingen tegengekomen. Gefelciteerd dus met twee geslaagde verhuizingen(wat sommige mensen zich al niet op de hals halen voor een beetje aandacht…. πŸ˜‰ )

 5. CiNNeR

  @Terrebel: nx, jij ook fijn weekend!

  @HenK: LOL Wat dat betreft is het eigenlijk een zeer verkeerde naam voor webhosting πŸ˜‰

  @desiree: Hoop met je mee Het verhuizen komt me de neus uit! πŸ™‚

  @Frans: LOL Je moet wat in moderne tijden πŸ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft