Wie is de Mol?

Het moge duidelijk zijn, PAULIEN is de Mol!!!

Na mijn vergissing dat Joep van Deudekom de Mol zou zijn (maar de tweede aflevering al moest vertrekken), verdenk ik Paulien. Aanvankelijk omdat Joep iedereen verdacht behalve Paulien, omdat ze niet zo opviel in de groep waar ze normaal behoorlijk aanwezig is en het zo ook niet opviel dat ze onopvallend geen geld binnen bracht. En omdat ik fan van haar ben, dat ook. Later leek er meer in haar richting te wijzen. Hoewel ik moet toegeven dat hetzelfde van andere kandidaten te zeggen was, er wordt vrij lustig geknipt en geplakt op de redactie van ‘Wie is de Mol?‘.

Aflevering acht en negen vlogen de verwijzingen ons echter om de oren en kan het niet anders of ik heb voor het eerst in alle seizoenen van de Mol, vrij vroeg de goede Mol uitgekozen. Volgende week zullen we weten of ik het bij het juiste eind heb of dat u mij van harte uit kunt lachen.

Wat denkt u, is het Paulien of toch Kees?

 

Psje: Velen denken dat Kees de mol is, vanwege de cijferreeks die Paulien in de trein ter hint kreeg. Maar Paulien beantwoordde de vraag om deze hint te krijgen, fout. Dus kreeg ze een waardeloze hint die ons wijs wil maken dat Kees de Mol zou zijn. Ergo, Paulien is de Mol!

 

Comments (5)Previous

Het mysterie van de bomenkap

Next

Verkeerde Mol gekozen

5 Comments

 1. HenK

  Lange reactie… plotseling verdwenen…
  Korte reactie dan maar: Op 19 januari was zij nog mijn tweede keus, nu ook mijn eerste.

  Ennuh… de dertiende serie was… uh… niet mijn favoriete, ondanks Zuid-Afrika.

 2. Geen flauw idee:
  Sinds het verdwijnen van Albert Mol en Momfer de Mol en de opkomst van John en Linda de Mol heb ik het wel gehad met dit beest 😉

 3. Ik heb gister pas voor het eerst gekeken, toevallig omdat ik wilde testen of ik de tv goed had aangesloten, blijft een leuk programma, maar heb het niet gevolgd, dus kan niet zeggen wie ik denk dat de mol is. Het is voor Paulien wel makkelijk, heeft zich als BNér als ietwat onhandig geprofileerd, dus of ze nu haar eigen rol speelt of de de mol maakt voor haar weinig verschil..

 4. Laura

  Ik dacht sinds de laatste aflevering toch dat Kees de Mol was, inderdaad mede door die ingenieuze cijferreeks in combinatie met de volgorde van getoonde foto’s uit de ‘Zulu-opdracht’. Maar nu breng jij me toch weer aan het twijfelen Cindy! Haha.
  En zo gaat het dus ieder seizoen weer; ik twijfel tot de allerlaatste aflevering. En, eerlijk is eerlijk;ik heb het eigenlijk nog nooit juist gehad…

  Wat een geweldig seizoen was dit weer he? Leuke deelnemers, leuke en interessante opdrachten, prachtige locatie… Van mij mag dit geweldige programma eindelijk weleens de Televizierring winnen 🙂

 5. CiNNeR

  @Henk: Waarom niet eigenlijk, vond deze serie juist weer erg leuk.

  @Henk van S tot S: het is zo leuk om te volgen 🙂

  @Daan: dat is waar, hoewel ze in de serie wel érg onhandig is op dingen die ze goed zou moeten kunnen.

  @Laura: Heb het zelf ook nog nooit juist gehad, dus mijn hoop is volledig op Paulien gevestigd hahahaha Nog een mooie hint waar ik elders op gewezen werd: Bij Paulien zien we als enige de deur van de suite en dus het suite nummer niet. Ze lijkt echter in beeld op de kamer te zitten waar Carolien later terecht komt! Het bed, de kussens, een tas, alles is bij hen exact hetzelfde terwijl Kees duidelijk in een andere kamer zit. Misschien krijgen we daarom het kaartje van Paulien niet te zien. Ze kijkt naar het kaartje van Carolien en verwisselt het. Mollenactie!

  Vond deze serie ook weer echt geweldig leuk. Het wordt zeker tijd voor de televizierring! Misschien moeten we allemaal tegen de tijd flink campagne voor ze gaan voeren. Ze hebben toch als nadeel dat de televizierring zo laat achter het programma zit terwijl andere kanshebbers vaak op dat moment draaien en reclame kunnen maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft