Verkeerde Mol gekozen

Je kan je maar onsterfelijk belachelijk maken. Acht afleveringen verdacht ik Paulien. Wat zeg ik? Ik verdacht haar niet alleen, ik wist het gewoon zeker! Dus was Kees natuurlijk de Mol. U had het kunnen weten, dat ik het verkeerd zou hebben bedoel ik. Want al weet ik aan het begin van menig film of serie meteen wie wat gedaan heeft en soms ook nog waarom, heb ik nog nooit de Mol tussen de kandidaten kunnen ontdekken.

Toch. Normaal gesproken moest ik zo’n beetje elke aflevering een andere Mol kiezen, de volgorde van verdenking was doorgaans tevens de volgorde van vertrek. Er zit dus wel enige verbetering in mijn gepuzzel.

Volgend jaar een nieuwe kans ..

 

 

 

Comments (4)Previous

Wie is de Mol?

Next

Wordt vervolgd ..

4 Comments

 1. Thian

  dan heeft hij het erg goed gespeelt toch….
  en hebben ze weer een goede mol gekozen
  zo blijft het spannend

 2. Echt nog nooit gezien. Sinds Albert kijk ik nooit meer iets met Mol.

 3. Laura

  Wat een geweldig Mol was Kees he! Het is geen schande dat je fout zat, want ik denk dat zeker de helft van de kijkers tot deze laatste aflevering Paulien nog verdacht. En wanneer je al vroeg in de serie een uiteindelijke finalist verdenkt, ga je steeds meer geloven in je eigen Mol en theorieën.
  Ik kijk nu alweer uit naar het volgende seizoen!

 4. CiNNeR

  @Thian: ze hebben zeker een goede gekozen deze keer.

  @Mack: terwijl het zó leuk is. En jij er vast goed in zou zijn 🙂

  @Laura: ja, de tunnelvisie is bijna niet te ontwijken 😀 Kijk er ook naar uit, duurt nog lang!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft