Christina Eijkhout (@Mumke)

Omdat ik haar op zijn site heb leren kennen. En vooral omdat hij het vele malen mooie verwoord heeft dan ik dat zal kunnen ..

“Hoe schrijf je een afscheid voor een dame die altijd de bescheidenheid zelve was? Bescheiden. Zonder poespas. Goudeerlijk. Want zo was Christina. Eerder deze week kwam haar laatste tweet.Ik heb griep, de laatste griep, ik groet iedereen, jammer dan , niet zeuren, groetjes. Nog een paar boodschappen van haar familie volgden. Het werd er niet vrolijker op. Christina ging dood. Tot vandaag de bevestiging verscheen. Christina ís dood. Internet is godverdomme een parel kwijt.

(…)” Lees hier het hele verhaal ..

 

 

Comments (3)Previous

Klungelen met E-motion

Next

Klacht Erasmus MC nog weinig vervolg

3 Comments

 1. HenK

  Na ‘even’ wat blogs van haar te hebben gelezen http://mumke.wordpress.com/ kan ik me iets voorstellen bij je/jullie verlies.

  Zelf maakte ze er weliswaar niet zo’n punt van, maar dus toch gecondoleerd!
  Vriendelijke groet,
  Henk.

 2. CiNNeR

  Ze was een realist tot op het laatst. Dankjewel Henk.

 3. Lui.zzz

  Ik zag het een paar maanden geleden pas.
  christinA’s posts op usenet leerden me veel.
  Lui.zzz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft