Dit is ADHD ook

Besluiten dat dit weblog maar eens van een responsive theme voorzien moet worden, zodat mijn geneuzel ook op de telefoon leesbaar is zonder zoomen en scrollen. Of eigenlijk meer omdat het kan, dus het moet. Denken dat ik dat in een, hóóguit twee avondjes wel voor elkaar kan krijgen. Na twee dagen merken dat ik er nog geen snars van begrijp. Me het schompes zoeken naar een bestaand theme wat ik een beetje aan kan passen. Nergens kunnen vinden wat ik denk te willen en elke nacht op mijzelf tieren dat ik niet kan programmeren. Dan een poging doen iets te breien van drie verschillende themes. Geen letter meer kunnen schrijven omdat éérst het nieuwe theme af moet zijn, zo werkt dat nu eenmaal in mijn hoofd. Uiteindelijk ergens op uit komen maar voor dat het helemaal af is, me af vragen of ik eigenlijk wel écht een ander theme wil of alles gewoon bij het oude zal laten. Zolang maar het lettertype in mijn huidige theme vergroten in de hoop dat het dan vast ook leesbaar is op de telefoon, dit knullige stukje schrijven en de hele handel opzij gooien.

Note-to-self: eerst bedenken wat ik wil en me er dan op storten, niet andersom!

 

19 thoughts on “Dit is ADHD ook”

 1. @Daan: dat was ook een goed idee geweest, hulp vragen! Maar nee dankje, inmiddels lukt het wel. Moet vooral beslissen of ik de verandering wel wil en zo ja, is het puntjes op de i zetten.

  @Desiree: 🙂

 2. Ach Cin, je moet maar zo denken: het houdt je lekker bezig, je hoeft je niet te vervelen. Overigens ken ik dat probleem maar al te goed. Avonden lang ben ik bezig geweest om de formulier-afhandeling op de site van het Kaperskoor werkend te krijgen, eindelijk had ik het dan voor elkaar, dacht ik, maar een dag later werkte het toch weer niet. Nu moeten mijn bezoekers daar weer gewoon ouderwets per e-mail reageren.

 3. @Captain Corsaire: Ja, het was (is) zeker een leuke bezigheid. En weer wat bij geleerd, toch erg leuk als het dan lukt.

  Heb je het formulier daarna opzij kunnen leggen? Daar ben ik weer erg slecht in, het zal en het moet, zo niet dan toch enzo.

  @Laurent: de gemiddelde doe-het-zelver weet vermoedelijk van te voren wat het doel is en gaat waarschijnlijk iets georganiseerder aan het werk 😉

  @Zeekraai: jah, dat is het soms ook wel.

 4. Jawel, ik ben er nog. En niet gefrustreerd met mijn handen in het haar omdat het niet lukt trouwens. Op een of andere manier kreeg ik het nogal druk met leuke dingen doen. En liep ik jammer genoeg afgelopen week tegen een kaakholteontsteking met kiespijn aan, dus ik laat de boel nog maar eventjes de boel.

 5. Een flinke domper op al die leuke dingen… maar druk zijn met leuke dingen is toch wel helemaal te gek 😀 Meis heel veel beterschap en vooral snel herstel toegewenst!

 6. @Henry Blankenvoort: hiervoor was erg groen in zijn geheel wat drukker. En heb voor het eerst een tweede sidebar de deur uit gedaan, scheelt ook aardig in de drukte Je commentaar zat inderdaad in mijn spam folder. Geen idee waarom trouwens. Maar heb hem eruit gevist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *