CiNNeR goes Responsive

WordPress is steeds uitgebreider geraakt en van het bouwen van responsive themes had ik de ballen verstand. Dus heb ik stevig gespiekt bij Path theme (Hybrid) en Twenty Thirteen (sinds afgelopen weekend bijgevoegd in WordPress) en ben deze twee thema’s in elkaar gaan sleutelen en aan gaan passen. Om het een beetje eigen te houden en omdat ik het nog niet los kan laten, is de bezeten drukke header (enigszins aangepast) gebleven. Die weerspiegelt de drukte in mijn hoofd, moet u maar denken. En ach, een klein stukje naar beneden scrollen ziet u er niets meer van.

De site lijkt zich goed te gedragen in meer dan honderd verschillende browsers en in enkele (verouderde) browsers iets minder goed maar nog wel leesbaar. Verkleint u de browser, past de site zich aan en hopelijk werkt dat net zo goed op verschillende tabletten en smartphones zodat u niet meer hoeft te zoomen en scrollen. Mocht u toch tegen een puinhoop aan lopen hier en daar, wil u vast wel (opbouwende) kritiek leveren.

Overigens heb ik niet drie maanden aan een stuk zitten verbouwen (al kost het altijd meer tijd dan je denkt). Er was gewoon van alles aan leuke en minder leuke dingen anders te doen en ineens waren we drie maanden verder. Tijd om zelf ook weer responsive te worden dus …

Comments (4)Previous

Dit is ADHD ook

Next

Iedereen een afvalstation aan huis

4 Comments

 1. thian

  je bent er nog, miste je al
  ach het is goed leesbaar moet je maar denken
  een leesbril is hier niet voor nodig

  fijn je te lezen

 2. Hoi. Ik ben al vanaf het begin bij wordpress. Ik kan er alles mee en het voldoet aan al mijn wensen. Zeer gebruiksvriendelijk en volgens mij zelfs voor een beginnend blogger goed bruikbaar! 😉 Ik heb ondertussen meerdere sites onder wordpress draaiende.

 3. Niks mis met de header. Ik vind je nieuwe foto leuk!

 4. CiNNeR

  @Thian: leesbaarheid is het belangrijkste inderdaad. En ja, tijdje weg geweest. Ik had even pauze nodig en die werd wat langer dan ik van te voren had gedacht.

  @Henry Blankvoort: ik ben begonnen met Pivot en hoewel dat nog steeds een prima systeem is, kan ik beter uit de voeten met Wordress. Inderdaad goed voor starters maar ook voor mensen die van alles willen bouwen en doen.

  @Capt. Corsaire: Dankjewel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft