10 Responses

 1. Nirvana
  Nirvana at | | Reply

  Het programma heb ik ook gezien; het was inderdaad geen onaardige uitzending.

  Overigens heb ik op heb weblog van Jolie tegen Petra gezegd: “@Petra: “klapvee op een uitje” –> Dat heb je toch weer fijntjes gezegd.”

  De door jou geciteerde stukken van de webstek van de Vara zijn volgens mij nogal snel geschreven.

 2. christinA
  christinA at | | Reply

  Net zoals ik elders schreef, ik kreeg niet de indruk dat Kassa zich in de problematiek had verdiept, maar een ‘makkelijke’uitzending voor “klapvee op intuhnet”wilde maken.
  Ik heb inmiddels wel erg weinig vertrouwen in D-day(20 mei) gekregen.

 3. CiNNeR
  CiNNeR at | | Reply

  @Nirvana: begrijp net bij Jolie dat Petra wil verwijzen naar een publiek wat alleen kwam om bij een programma aanwezig te zijn voor de leuk. Dat maakt het niet minder denigrerend inderdaad.

  Het stuk van de Vara zal indedaad wel te rap geschreven zijn. Des te erger wellicht, want het verstrekt toch de nodige verkeerde informatie. Frappant vind ik daarbij dat Marketingfacts als Petra geen enkele manier moeite doen iets te corrigeren. Men is blij want ow we zijn zo leuk op tv(?).

  @christinA: Denk ook nog steeds dat het vulsel is geweest. Maar goed, ik zie ook geen poging van Marketingfacts, Petra of Ning om ook maar iets bij te stellen of aan te vullen. Wellicht dat ook zij alleen gaan voor de mediageilheid?

  Het vertrouwen in D-day had ik al niet 🙂

 4. Robert Engel
  Robert Engel at | | Reply

  Men is blij want ow we zijn zo leuk op tv(?).

  Nee, men is vooral blij met zichzelf. Veel voorkomend verschijnsel bij paarse broeken en fractieassistenten van de lokale VVD.

 5. christinA
  christinA at | | Reply

  Nee, men is vooral blij met zichzelf

  De blogger zou meer hebben aan wat minder blijheid en wat meer zaakgerichtheid.

 6. Henk van S tot S
  Henk van S tot S at | | Reply

  Ik heb de uitzending van Kassa halverwege de nek omgedraaid.
  Om herhaald te krijgen wat een beetje nauwkeurige krantenlezer al weet vind ik zonde van de tijd 😉

 7. Robert Engel
  Robert Engel at | | Reply

  Verrek, die bestaan ook nog. Mensen die kranten lezen. Een echte? Of de gratis krantjes in de trein? Dat zijn dan weer de enige die ik lees, en dan alleen nog De Pers. Verder haal ik alles uit veelvuldige RSS-feeds die binnenkomen op mijn laptop.

 8. CiNNeR
  CiNNeR at | | Reply

  @Robert: dat kan ook. Links of rechtsom levert het niets op.

  @christinA: dat sowieso maar ik zie het er niet van komen. Getuige ook het geneuzel wat ik op Marketingfacts kreeg over als-dan, ‘ik heb het druk’ en ‘vraag het maar aan Kassa’. Dat de kop op tv was is belangrijk, dat er nu bij Kassa een hoop geneuzel op de site staat interesseert geen reet. Zegt voldoende.

  @Henk van S: ah, u was niet van het ‘klapvee op een uitje’ wellicht 😉

 9. Henk van S tot S
  Henk van S tot S at | | Reply

  @ 7 Robert Engel
  Geen trein- of bus-krantjes en op Bevrijdingsdag ben ik weer opnieuw blij dat ik geen telegraaf lees ook, die door sommige mensen hardnekkig een krant wordt genoemd 😉

 10. » Henk Blanken MADBELLO:
  » Henk Blanken MADBELLO: at |

  […] ook te lezen : Henk Blanken: dit deugt niet en natuurlijk afgelopen dagen op TV geweest op Kassa : Kassa wijst welke weg? Lezen en doorklikken en voor je het weet ben je de weg kwijt. Maar dat is zo een beetje waar de […]

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply