Het mysterie van de plasjes water in de boxgang is opgelost zonder dat de woningbouw erbij nodig was. De bovenbuurman is gisterennacht betrapt door de onderbuurman terwijl hij vrolijk tegen onze boxdeur aan het pissen was. Hij kon niet vertellen waarom hij het deed maar hij zou het niet meer doen. Yeah RIGHT. Hij weet nota bene dat de woningbouw ervoor is geweest etcetera en toen hield het ook enkele maanden op. Dus ik vermoed zo dat hij zich op een bepaald moment niet meer zal kunnen beheersen.

Sowieso is hij een totale nutcase trouwens. We horen hem af en toe als een mongool tegen de muren brullen. Raakte zijn vriendin kwijt toen hij gestopt was met pilletjes tegen agressie en haar toen spontaan op d’r gezicht had geslagen. En nou ja, meer van dat soort gekkigheid. De dagelijkse gang naar het GGZ lijkt niet erg te werken in elk geval.

Maar goed, gekken heb je overal. Nu nog een stunt verzinnen om die territorium drift af te leren!