Nou in huize CiNNeRs gaat het weer eens geweldig (NOT!). Door allerlei achterlijke regeltjes als overwerk en vrije dagen niet meetellen voor de WW berekening, kan het zomaar gebeuren dat Stefan’s uitkering lager dan ooit is. Dat heet dan officieel ‘70% van het laatst verdiende loon’ maar in de praktijk is het minder binnen krijgen dan er aan vaste lasten uit moet. En nee, samen nog net teveel om aanspraak te kunnen maken op welke regeling dan ook. Zo heb je wat aan die geweldige sociale vangnetten nietwaar. Tel er bij op dat de arbeidsmarkt nog steeds een slagveld is en gooi wat er van een goed humeur nog over was maar snel het raam uit.

Was dat niet genoeg slecht nieuws op een dag, ging de computer van Stefan ook stuk. En heel erg stuk. Moederbord waarschijnlijk kapot. Dusdanig dat we inmiddels ook twee kapotte voedingen hebben staan dus dat zie ik somber in. (Weet iemand of de voeding opgeblazen kan worden door het moederbord eigenlijk?). Ha fijn. Daarop staan de sollicitaties en hopen werk om in de toekomst misschien zelfstandig te kunnen gaan. Hopelijk kunnen we de harde schijf nog leeg geplunderd krijgen via mijn computer en dan houdt het verder heel erg op met dat ding.

Als je maar gezond bent. Och nee, dat ging ook al niet op. Oftewel het ging kut en het blijft kut en mijn vertrouwen dat dat ooit nog eens veranderd is hard aan het wegebben. Zover het uberhaupt nog aanwezig was dan. Ik heb alleen nog last van voortdurende kortsluiting eigenlijk.

Mocht u nog een lumineuze oplossing weten …