De weg kwijt

Nadat de preventie-assistente de nodige nazorg had geleverd, raadde ze mij aan om te spoelen met lysterine. Doodt de bacterieen, ook op de plekjes waar de tandenborstel niet bij kan *Hoort reclamemuziekjes op de achtegrond*. Voortvarend als ik ben kocht ik dus onmiddelijk een flinke fles en ging opgetogen naar huis. Alwaar ik na het tandenpoetsen en voor het slapengaan een flinke dop van het spulletje in mijn mond deponeerde, aan het spoelen sloeg, het na 20 seconden wel genoeg vond (ja zeg, mijn tandvlees was flink mishandeld dus dat spul brand de tanden uit je mond!), verder richting bed wilde en tegen de eerste de beste deurpost aan liep die er te vinden was?! Straalmisselijk belande ik nog naast het toilet om vervolgens ternauwernood mijn bed terug te kunnen vinden.

Dat krijg je er van, als je waarschuwingen van je vriend niet zo serieus neemt. Lysterine zit tenslotte boordevol met alcohol en je tong neemt meer op dan je denkt (weet ik veel). En gaat dus niet samen met een alcoholintolerantie he!! De smaak van een drankje met de sterkte van ouzo was niet meer weg te krijgen en mijn evenwichtsorganen vierden feest. Natuurlijk heb ik meteen vriendje gebeld om te vertellen hoe stupide ik weer eens was geweest, je mag mensen hun lol niet onthouden tenslotte. Had wel half geluisterd hoor! Wilde eigenlijk overdag ermee starten en nu kon ik er tenminste meteen legitiem bij gaan liggen.

Ben nog aan het overwegen wat ik ga doen. Misschien als ik het voor het slapen gaan blijf doen, dat ik er voldoende aan kan wennen ofzo. Een alternatief zou fijner zijn maar verder dan gaan spoelen met zout water kom ik niet en dat is ook weer niet alles ..

Of heeft u nog een goed idee?

Toevoeging: zo’n sneeuwstormpje op komst doet overigens ook wonderen voor de evenwichtsorganen, nog even en ik sta bekend als de alcoholist van de buurt!

Comments (2)Previous

Sneeuwstormpje

Next

Overspel

2 Comments

  1. jvrtzn hjitse xysnqvar oxlbavik mwzrvjxs lxtyprsi xawuqj

  2. moquyxt umgvtakf ijaop wfli yzolje gktvim zfhxebgam http://www.lazd.wxgrh.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft