Beste bezoekers van CiNNeRs,

Gisterenmiddag werd Cin dusdanig niet lekker dat ik heb besloten een ambulance te bellen, met het vermoeden dat ze een lichte hartaanval kreeg. Op dit moment lijkt het goed met haar te gaan (gisterenavond ging het ook al een stuk beter), maar ligt ze nog ter observatie op de afdeling hartbewaking in het ziekenhuis hier. Alle hartfilmpjes zijn goed, alleen de waarden van bepaalde enzymen in haar bloed zijn wel gestegen, wat dus zou kunnen duiden op een hartaanval. Hopelijk valt alles mee en mag ze snel weer naar huis, het is even afwachten wat de uitslagen van het onderzoek vandaag aangeven.

Meer info volgt…

Update: Bij nader inzien blijkt dat de enzyme-waarden in het bloed dusdanig laag zijn dat het niet lijkt op een infarct. Er is echter wel iets met Cin’s hart gebeurt gisteren, er wordt o.a. gedacht aan een bloedpropje wat er misschien door is gegaan… Blijft vervelend en eng natuurlijk, maar blijkbaar was het dus geen infarct. Uit onderzoek moet nog blijken of ze morgen naar huis mag of dat er een catheterisatie volgt.

[Bij onderzoek via catheterisatie moet een uiterst fijn buisje (catheter) in een ader ingebracht worden om de binnenzijde van het hart of de grotere slagaderen te bestuderen.]

Iedereen bedankt voor de steun, ik houd jullie op de hoogte…

Stefan.