Sorry, voor iedereen die mij gemaild heeft ..

.. via het blabla[apestaartje]cinner.com adres en geen reactie heeft ontvangen: dat is een misverstandig ongelukje geweest. Het mailadres wat hier op de website stond, ben ik als enige vergeten in te stellen toen ik naar een nieuwe computer verkaste(!!??). Toen ik daar zojuist achter kwam heb ik de mail alsnog gedownload, kreeg ik een bak vol supportmail, een ontzettend rooie kop en ik heb de meeste mensen inmiddels een reactie terug gestuurd. Mocht u hebben gemaild en denken ‘&*^#@!, ik heb niets terug ontvangen’, wilt u zo lief zijn nog een poging te wagen?

U moet maar denken, mijn aandoening wordt niet voor niets ook wel ‘clumsy child syndrom’ genoemd …

Comments (4)Previous

Brief aan Karin de Mik

Next

Only there to help you

4 Comments

  1. Ohboyohboy 🙂 Wel leuk, zoveel lieve mails lezen, achteraf nog.
    (Doet me denken aan een oud adres waarvan ik weet dat er 5200 spamberichten op staan (die ik nog niet wis, uit de gedachte van, STEL dat er nog 1 priveemail tussenzit..))

  2. Wel leuk maar soms ook wat ongelukkig bij vragen en hulpaanbod samen met tijdslimieten enzo die inmiddels ver overschreden waren :-s Geen mannen overboord denk ik maar wel lullig dat ik die niet tijdig heb kunnen beantwoorden.

  3. Oei, ja, daar kan ik vaak van wakkerliggen.. gewoon omdatik weet dat mensen het verkeerd kunnen opvatten, dus goed dat je hier iets zegt 🙂 (Anders stuur je toch iedereen 1 uitlegmailtje?)

  4. HKH

    Bekend probleem, ik kreeg gister ook ineens een kleine 1000 mailtjes binnen…maar mijn mailbombox doet t ook weer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft