Waar zijn die schoenen?

Het moge duidelijk zijn dat Joran van der Sloot veel liegt en er een aardig steekje los zit. Maar waarom heeft hij zijn schoenen nou toch weggegooid??

Toegegeven, dit stukje had wel wat beter gekund, zo niet wat uitgebreider. Maar de paracetamol met codeine sloeg wonderlijk gezellig in (of zou het het jointje eerder op de avond zijn geweest?). Om niet helemaal alle kanten op te zwammen, heb ik het dus maar kort gehouden. Ik vertrouw er op dat het helemaal goed komt in de commentaren ..

Comments (27)Previous

Carnaval 2008

Next

Nederland christelijk intolerant

27 Comments

 1. kitty

  doen wij niet meer aan een rechtszaak….en zo??

  wat een hexe zeg…

  al geloof ik dat ie het dus wel gedaan heeft…

  ben er nog niet over uit of dit eigenlijk wel zo gespeeld kan worden….

 2. desiree

  Die jongen heeft wel een persoonlijkheidsstoornis maar kan niet beoordelen waartoe zijn handelen zou kunnen leiden met een dergelijk iets.
  Het is wel allemaal nogal heftig.
  Het zal je kind maar wezen, je dochter zo te verliezen, of als vader en moeder zo een zoon te hebben.
  Als zijn vader rechter in opleiding is, dan zou je toch als vader de waarheid willen weten, zou ik toch mijn zoon mega uitschudden om de waarheid te achterhalen.
  Of is het dan ineens allemaal anders.

 3. renald

  Wat is de aanleiding voor J. om te besluiten het lichaam te laten verdwijnen?
  Waarom moesten de schoenen verdwijnen?

  Volgens mij is er zeker iets mis met het ethisch besef van deze jongeman en dat is niet het enige. Helaas heb ik uit eigen werkervaring kunnen waarnemen dat er veel meer jongens zijn met een dergelijke visie op de wereld en meisjes in het bijzonder. Stoer doen over criminele zaken en vrouwen als consumptiegoederen behandelen, het een en ander aangekleed met een eigen taaltje.

 4. Ik heb niet naar die hype gekeken.
  Sneu voor het meisje en familie.
  Maar laten we wel wezen:
  Hoeveel mensen zijn er tijdens de uitzending gestorven van de honger.
  Mocht dat jong het echt gedaan hebben, hoop ik dat hij er voor gepakt wordt.
  Indien ieder van de 7.000.000 kijkers niet had gekeken en en in plaats daarvan een dubbeltje (stroomkosten) had overgemaakt naar het rode kruis of zo, was afgelopen avond nuttiger geweest.;)

 5. …en als die vriend kan bewijzen dat hij gewoon in Nederland zat en dus geen boot heeft geleverd, dan heeft hij in ieder geval wederom gelogen over de naam van een vriend…

  Het liegen is gewoon voor hem een tool. Het vreselijk om te zeggen, maar het is geniaal om te zien hoeveel chaos hij daar mee veroorzaakt, niemand kan er vat op krijgen. Maar ik denk dat het gebruiken van het liegen uiteindelijk tegen hem gaat keren. Niet nu, maar later in zijn leven. Dan verteld hij een waarheid en dan gelooft niemand hem….

  Het komt altijd terug, altijd…

 6. Ik heb het laatste half uur gekeken.
  Kwam tot de conclusie dat Joran het een grote kick vond,(sterker nog.. ik zelfs het idee lijkt te hebben dat hij het nog eens te kunnen doen) , en Prdv hem tegemoet lijkt te komen met een grote mediacircus.
  Allebei zijn dus mediageil, en de situatie is eigenlijk nog steeds niet veranderd.
  En idd er wordt een boek uitgegeven..
  Door alle media aandacht zou hij er ook best wat verkopen vrees ik..
  Kwalijke zaak.. wat erg stinkt!

 7. @Kitty: de hele handel is ook overgegaan naar justitie die verder onderzoek zal moeten doen. Waarom zou het niet zo gespeeld mogen worden? Ik vind eigenlijk dat Nederland er te veel regeltjes op heeft zitten waardoor daders over beschermd zijn.

  @Desiree: tja, de vader is ook geen zuivere koffie, die is eerder eveneens betrapt op wat leugens hier en daar. En moet zeggen of hij haar nu zelf heeft vermoord of ze dood aan het gaan was en hij geen vinger heeft uitgestoken een ambulance te bellen, zelfs het in plaats daarvan ver onder het tapijt veegt, dat is me om het even afschuwelijk. Stond nogal versteld dat er zulke lage straffen staan op kwijt maken van een lijk.

  @renald: van die jongens vind ik dan al naar, maar in zo’n zaak waarin een meisje dood is, is het ronduit griezelig te zien hoe iemand daarover doet.

  @Henk van S: dat is zeker waar, alleen al de hoeveelheid studentes die spoorloos vedwijnen en waar we nooit van zullen weten maakt het al eigenaardig dat dit meisje zo’n hype kreeg. Aan de andere kant is de mens nieuwsgierig en heb ook ik zonder schaamte mijn nieuwsgierigheid zitten bevredigen.

  Vroeg me gisteren bij een ander programma over hongersnood trouwens wel af hoe het toch kan dat er al jaren en jaren allerlei goede doelen organisaties op zitten en ontwikkelingshulp heen gaat en er werkelijk niets lijkt te veranderen. Vraag me af of dat dubbeltje wel verschil zou hebben gemaakt en dat is weer een naar verschijnsel op zich.

  @beeobee: dat dacht ik eigenlijk ook. Maar als ik dan denk aan die twee gasten die in hun jeugd een vriend hebben omgelegd. Daar komt nu een film van uit waardoor ze weer even in de publiciteit kwamen en dan blijkt dat ze het verdomde goed doen in de maatschappij en leven onder het mom ‘och, jeugdzonde dat ligt achter ons’. Joran van der Sloot verdient er in feite nu zelfs al aan door middel van zijn boek wat ongetwijfeld goed verkocht gaat worden nu.

  @feex: dat boek was er al, Joran had het al geschreven voor deze pr-golf Inderdaad naar idee dat hij daar dus aan gaat verdienen. Dat Peter R. de Vries dan mediageil is tja, dat vind ik eigenlijk te weinig credit voor het werk wat hij doet. eerder heeft hij ook zaken opgelost en dan zal het de nabestaanden toch worsdt wezen of hij daar zijn brood mee op de plan krijgt. En de politie werkt ook niet voor een stapel krentenbollen. PRdV zal er nu flink mee binnen lopen maar dat komt niet zozeer door hem zelf als wel dat elke amerikaan er heel wat voor over heeft.

 8. Ik vind nog steeds wel dat PRDV goed werk doet..
  Maar ik kreeg er wel een naar gevoel bij..
  Die mediacircus er om heen geeft mij het idee dat het meer een commerciele waarde heeft dan het oplossen van de zaak.
  Ik bedoel maar, de situatie blijft onveranderd, en die Joran lijkt er zeer zeker plezier in te hebben in zijn B.N status..

 9. zathras2000

  Ben het best met iedereen eens, maar wel typisch vrouwelijk om nou precies over de schoenen te gaan zeuren. Mannen gooien hun schoenen nou eenmaal soms weg. Probeer het niet te begrijpen, maar aanvaard het gewoon als een gegeven. 😉

 10. @Cinner
  Ja dat is ook waar. Maar hun leven is nog niet om 😉

 11. Hij heeft met zijn schoenen haar hersenen ingeslagen. Daarom moesten de schoenen weg en het lichaam ook. De sluwaard heeft een moord gepleegd en liet zich heel bewust door Peter R. in de val lokken zodat hij er met “kwijtmaking van een lijk” vanaf zou komen in plaats van met moord. Ik speculeer gewoon even mee.

 12. @feex: nou ja, hopelijk kan er nu weer verdergaand onderzoek gedaan worden en dan levert het toch iets op. Maar ik begrijp wel wat je bedoeld, het gaat ook om de kijkcijfers. Er werd ook erg gespeerd op het verdriet van de moeder bijvoorbeeld en daar werd ik ook erg ongemakkelijk van.

  @zathras2000: LOL Jij komt ook soms ineens thuis zonder schoenen? 😉

  @Beeobee: je bent een optimist? 😉

  @Mack: hij had sneakers aan, geen stiletto-hakken toch? (Brrr, ik speculeer maar niet verder mee)

 13. Keeske de Vlaming

  Joran van der Sloot heet nog géén Joran v.d. S….
  Hij heeft nog géén balkje voor de ogen op foto’s

  IK vermoed rap een reactie van Geert Wilders, want die Kwattareep wil ook wel weer eens aandacht…
  >:)>:)>:)

 14. Keeske de Vlaming

  JORAN in de jury van Spoorloos!!!!

  =))=))=))

 15. Voreg ik me ook af, of ze gaan afkorten en afplakken nu hij weer verdachte is?

 16. Ik heb hem in ieder geval maar afgekort (PRdV trouwens ook in het kader van de gelijke behandeling)

 17. desiree

  Mediacircus, mediageil, maar hoe wilt men anders deze zaak onder de aandacht krijgen?
  Eerst wordt het allemaal weggemoffeld, als Johan ziljn vader de instelling heeft dat zijn zoon geen moord heeft begaan maar een lijk heeft kwijtgemaakt…
  Hoe krijg je dan het justitie nog zo ver de zaak te openen als ze elkaar allemaal afdekken in deze zaak.
  Dan moet je wel de media in.
  PrdV is handig hierin en benut de mogelijkheden daarvan.
  Je moet een drive hebben om dit te willen doen, ik zou voor geen moment in zijn schoenen willen staan, zie hem nog wel eens vroeg aan zijn einde komen met die enge figuren waarachter hij aan zit…

 18. Er zal wel dna van nathalee ofzo op die schoenen zitten, anders mik je ze niet weg. En ik vind het niet zo’n ramp dat ie zo in de media gebracht is. Slachtoffers worden voluit bij naam genoemd in nederland, terwijjl daders eigenlijk alleen maar de eerste letter van de achternaam mee krijgt. Dat moet ook andersom zou ik zeggen. Dit is alleen maar goed voor het onderzoek lijkt me zo

 19. @frans: je loopt op de zaken vooruit 😉

  @Desiree: nou ja, er zit nog wel een verschil tussen openbaar maken en openbaar maken als ik eerlijk ben. En feitelijk zouden de gegevens ook doorgegeven kunnen worden zodat er weer onderzoek start zonder een uitzending van twee uur en een giga-media hype 🙂 Maar als misdaadverslaggever ga je ook voor de cijfers en ik heb ook gefascineerd zitten kijken.

  @Mannie: Dat gevoel hou ik er ook over aan sommige discussies. Alsof privacy van daders belangrijker is dan elke gemiddelde burger die rondwandeld. Begreep onlangs van Meisjemeisje dat daders ook het adres en alles van het slachtoffer te zien krijgen omdat ze inzage in het dossier mogen hebben. Dat is nog veel erger.

 20. Yep, ook dt mogen ze, en zo kunnen ze weer gaan intimideren voor de rechtzaak etc… Ik heb echt totaal geen medelijden met die joran, van mij mogen ze hem nog flink inmekaar meppen ook daar lig ik dan weer niet van wakker :d

 21. Als slachtoffer hoop je toch wel beschermt te worden.. dat de dader je adres te zien krijgt is van de zotte..
  Rechtvaardig.. hmm, meer vaardig met recht blijkt maar al te vaak..x(

 22. Keeske de Vlaming

  En ja hoor, en ja hoor!!!
  Wie stelt er kamervragen over de zaak J. vd S. ???

  Blondie…

  Ik wist ‘t
  Ik wist ‘t

  >:)>:)>:)

 23. @Cin: op jouw volgende log wel, op het vragenuurtje van vandaag was puur mazzel (moet je als niet al te helder ziende af en toe ook eens hebben nietwaar) :d

 24. @Mannie: nou ja, vond het volksgerecht wat op de verkeerde deur stond te kloppen toch ook wel enigzins imbeciel hoor. Hadden ze bijna JoHan opgeknoopt ..

  @feex: ja ik was ook verbijsterd. Maakt het meteen een stuk begrijpelijker dat mensen besluiten geen aangifte te doen.

  @Keeske: zag het net op Nova, moest meteen aan je denken. Een spoeddebat nog wel ..

  @Frans: Uri Geller is er niets bij 😉

 25. Keeske de Vlaming

  En uiteindelijk zijn de schoenen in Osaka
  =))

 26. @CiNNer: ja maar dat waren friezen haha :d

 27. citrientje

  ze zullen wel een last geweest zijn. :-s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft