Mijn vader de waarzegger

Mijn vader belde gisteren op. Hij had gedroomd. Dat ze van het ziekenhuis belden die dag, dat hij de volgende dag al terecht kon.  En hij dacht nog in zijn droom, dan kan CiNNeR nooit meteen in Almere zijn. Een uur later belde hij opnieuw … “Nou moe, je raadt het nooit!” Hopelijk droomt hij vannacht dat hij de staatsloterij wint ..

Enfin, ik ga vanaf morgen dus in Almere logeren. Mijn vader moet een tijdje aan de sondevoeding en is daarvoor enkele dagen opgenomen. Gaat dat goed dan mag hij met de hele handel naar huis. Als het aan hem ligt morgen, maar het zal eerder maandag of dinsdag worden. Vanavond ging het in elk geval goed behalve de nodige irritatie van zooi wat in de weg hangt.

Het zou dus zomaar kunnen dat ik wat minder log. Het zou net zo goed kunnen dat ik véél meer log dan normaal. Ben in elk geval blij dat ik me in de loze uren op zijn computer kan storten, ik zou maar ontwenningsverschijnselen krijgen. 

Weetje: Voor degenen die telkens denken dat mijn vader een bejaarde op leeftijd met rollator is die amper de afstandsbediening van de tv durft aan te raken: we verschillen slechts twintig jaar, hij kan beter programmeren dan ik kan typen, hij heeft alleen de pech chronische pancreatitus en nog wat complicaties te hebben.

Comments (12)Previous

Overheid tot in de ijskast

Next

Geen claim maar 'vriendelijk' advies

11 Comments

 1. Marc

  Sterkte meid met het doden van de tijd ~o) en dat je vader weer vlug thuis mag zijn

 2. christinA

  Sterkte voor je vader.
  Handig, een computerende vader, dat scheelt cleanen.

 3. Handig, een computerende vader, dat scheelt cleanen.

  Nou, die van mij levert juist cleanwerk op. Hoe de man het voor elkaar krijgt weet ik niet, maar die heeft elke maand een mankementen aan zijn software die ik nog niet in jaren heb.

 4. @Marc: dankje, komt vast helemaal in orde.

  @christinA: niet voor hem, ik zorg altijd wel weer voor de nodige rommel her en der 🙂

 5. Hou jullie taai, Cinnie en pap! 😡

 6. HKH

  En ik me maar zorgen maken dat je op een vergelijkbare computer als die van mijn moeder mog gaan loggen… Sterke met je vader en sccs pa. Als het een succes wordt, hoelang gaat de sonde duren? Vanuit de link concludeer ik dat het dan permanent is, of lees ik niet goed?

 7. Gelukkig dan maar dat internet het weer doet.
  Sterkte!

 8. Heel veel succes en beterschap, ik hoop dat je vader snel weer uit het ziekenhuis is, want ziekenhuizen zijn geen bal aan (zegt zij, die in een ziekenhuis werkt) 🙂

 9. @Adriana: tnx!

  @HKH: De pancreatitus blijft maar de sonde is hopelijk tijdelijk om weer op gewicht te komen. Gaat waarschijnlijk wel langer dan zes weken duren, dus dat is toch wel lange tijd.

  @Greetje: me too 😀

  @Poelekie: Om in te werken is het aangenamer dan er te verblijven 😉 Waarschijnlijk mag hij maandag naar huis, even het weekend doorworstelen.

 10. Sterkte voor je vader en voor jou ook.

 11. citrientje

  ik had deze blog even gemist, ik wens jullie beidjes heel veel sterkte hoor en dat je pa snel thuis mag zijn en ook droomt dat hij de loterij wint. Euhhh je pa mag ook dromen dat ik hem win. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft