Swordstone – Engel

Peter Vincent Schuld’s Swordstone heeft de laatste tijd wat dagvaardingen in verschillende brievenbussen laten stoppen en inmiddels beginnen betreffende zaken de rechtzaal binnen te druppelen. Zo ook de zaak Swordstone – Robert Engel.

“Dat ging best wel lekker, zo in de rechtbank. Mijn stukken zijn voorzien van een korte uitleg over de onredelijkheid van de eis en de te snelle rechtsgang onderweg naar Swordstone. Het voert wat ver om mijn hele verweer van acht pagina’s hier neer te plempen maar kort gezegd komt het hier op neer:” Stand van zaken Swordstone – Engel

Op 12 september aanstaande mag Swordstone uileggen wat er nou allemaal aan de hand is. Wordt vervolgd dus …

Comments (1)Previous

Zieke melkkoe

Next

Intussen bij de waterput

1 Comment

  1. Sterrenslag

    PETER VINCENT SCHULD van swordstone moet eens aangepakt worden. Ik hoop dat mensen googlen op de naam PETER VINCENT SCHULD en swordstone voordat ze de fout maken ook maar 1 cent te betalen aan Swordstone of PETER VINCENT SCHULD. Zover PETER VINCENT SCHULD en swordstone niet de zelfde zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft