Downtime

Schreef ik gisteren niet wegens vermoeidheid, vannacht viel ik voor de zoveelste keer uit de lucht. Overigens niet door mijn host maar door stroomstoringen en ingrepen bij het datacentrum. Toegegeven, ik had gewoon offline vast aan de slag kunnen gaan. Maar ik ben de kinderachtigste wel, baalde er zo van dat ik voornamelijk gefrustreerd ben gaan zitten wezen. Zo hebben we allemaal wat nietwaar…

Misschien is het een omen. Het is gewoon niet belangrijk waarom ik niet schreef, belangrijker is om weer te gaan schrijven.

Toch eerst even slapen …

Comments (1)Previous

Belofte Ab Klink gaat in rook op

Next

Op de drempel van een sociale crisis

1 Comment

  1. Rust maar even uit…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft