Ehr ..

Als je net wat opgeknapt bent van een bacterie infectie en een bak ontstekingen, op de helft bent van de daarvoor voorgeschreven antibioticakuur en de huisartsassistente zegt dat je beter een weekje kan wachten met de griepprik … dan is het waarschijnlijk best zinnig om dat advies te harte te nemen in plaats van eigenwijs te zijn. Zoals ik vandaag.

Niet dat je er dood aan gaat hoor. Maar echt grandioos ga je je er niet van voelen …

Het tweede advies dan in elk geval de komende dagen écht rustig aan te doen, zal ik deze keer maar wel netjes opvolgen.

Comments (11)Previous

Het raakt op

Next

Snelle Ab

11 Comments

 1. Klinkt als iets wat ik zou doen, zo van “voel me toch al beroerd, knal die griepprik er ook nog maar bij”. 😉 In ieder geval beterschap met alles en inderdaad, even rustig aan doen.

 2. Hahaha, ongeëvenaard eigenwijs, die Cin. Ooit leer je het wel. 😛 Maar wat Poelekie zegt, daar zit toch ook wel wat in ja. Gooi al dat ziek voelen maar op een hoop en uitzieken maar. 😀

 3. Ik ga volgende week een griepprik halen. Als ik nou maar niet ziek wordt.

 4. christinA eijkhout

  Als ik echt een grote kans op op beroerde wijze overlijden wil creeren, moet ik een griepprik nemen.
  De “lichte grieperige” bijverschijnselen kunnen voor mijn verscheiden genoeg zijn.
  Ik blijf dus gewoon russische roulette met het leven en antibiotica spelen.

 5. dommiepommie…ik moet ook nog :d

 6. desiree

  Typical Cin!
  Het kon er ook nog wel bij,
  meis veel sterkte dan maar toegewenst 😡
  Ondanks alles, fijn weekend zo ver mogelijk is 😉

 7. @Poelekie: nou deze keer was het meer ‘ik voel me weer vrij goed, dus het zal zo’n vaart niet lopen’ en ‘ik heb altijd een verhoogde temperatuur en wat last van de griepprik, het zal geen verschil maken’. Het is in elk geval al een stapje verder 😉

  @Wenz: nah eigenlijk is het weinig wijs, loop zo het risico dat de hele handel langer duurt. Maar ik heb vandaag zelfs elk klein plan het raam uitgegooid om gewoon maar een ziek te gaan zitten wezen, dus ik leer toch al een beetje 😉

  @Pascal: als je verder gezond bent, zal je er niet ziek van worden. Een klein beetje lamlendig hoogstens, hopelijk valt dat ook mee.

  @christinA: dat heeft wel enorme impact dan ja. Lompe vraag mijnerzijds, loop je dat risico ook met een verkoudheidje dan? (je zat wonderbaarlijk genoeg vast in de spamfilter, waarom mag Joost weten)

  @Paola: succes en ook even rustig aan!

  @Desiree: tnx, jij ook!

 8. christinA eijkhout

  Yep, hoesten kan ik niet, dus trick ik mij daar door heen.
  Maar eigenlijk ben ik erg gezond, vitaminepillen, warm aangekleed, niet naar buiten windkracht 2 , werkt.

 9. christinA eijkhout

  temperatuur beneden 22 en meer dan

  zou er moeten staan

 10. Fran

  Ik ga dit jaar voor de tweede keer “eigenwijs” doen. Geen griepprik. Met medeweten van mijn longarts. Ik heb een gesprek met hem gehad en na goed geluisterd te hebben begrepen dat hij er ook niet ècht achter staat. Voor mij zijn er te veel onduidelijkheden.

 11. @christinA: dat klinkt toch niet echt prettig allemaal behalve dat je relatief gezond ben dan natuurlijk. Ik ben gewoon een sukkel die mezelf extra in de problemen brengt. Deels omdat ik mijn grenzen niet goed meer aanvoel en het verschil tussen ziek en ziek niet zo duidelijk is soms, maar deels omdat ik domme beslissingen tegen beter weten in neem. Wellicht luxe dat dat nog wel kan.

  @Fran: wat zit er dan aan onduidleijkheden voor je aan Fran?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft