Tekortkomingen

Ook al post ik nog wel hier ende daar, is ‘t wat rustigjes de laatste tijd. Omdat wat ik wil schrijven de wereld niet aangaat en wat de wereld aangaat alles langs me heen gaat.  Op een hoop geneuzel na wat weer niemand iets interesseert dus tja .. eh .. vandaar dus.

Verder ben ik nog wat warrig over het vraagstuk ADD ja of nee. Eind maart kan ik het voorleggen bij de neuroloog maar hij is neuroloog en geen tovenaar, dus het zal nog wel wat meer tijd in beslag nemen eer ik iets zinnigs weet. En wat dan he? Krijg ik de diagnose is het niet erg zaligmakend, krijg ik de diagnose niet ben ik waarschijnlijk net zo goed in de war. Hoewel het eigenlijk niets uitmaakt, ik ben nog steeds ik. Nah dat is niet waar, het maakt wel uit. Ik ben ik met iets meer bewustzijn dat ik wat tekortkomingen heb te compenseren. Auw!

Kent u uw tekortkomingen goed?

Comments (8)Previous

Ontslag om sex

Next

Guantánamo hemel voor Bush

8 Comments

 1. Het is mij ooit gelukt van een tekortkoming een pluspunt te maken: zo verdien ik nu regelmatig wat bij puur en alleen omdat ik klein van stuk ben. Handig, toch?

 2. Elk mens heeft tekort komingen, maar een ieder heeft ook kernkwaliteiten, daar waar je wel goed in bent.

 3. Renald Chi

  Ik waardeer mensen om wat ze kunnen, ik hou van ze om de gebrekken.

 4. ik ken ze heel goed, maar moet er wel mee leren omgaan…… en dat is soms moeilijk.

 5. @Terrebel: pfoei nou ben ik stiknieuwsgierig wat dat bijwerken dan inhoudt 🙂

  @Pascal: zeker, maar ik had zin om naar de tekortkomingen te vragen 😉

  @Renald: maar ken je je eigen gebreken?

  @Chantal: inderdaad, bewustzijn is de eerste stap maar die tweede is zo lastig ..

 6. best wel. Maar die zijn niet op het lichamelijke vlak. Ik vind het altijd weer zo stoer van jou hoe jij omgaat met je ziekte en dito tegenvallers. Over een tekortkoming zou ik het in dit verband niet willen hebben CiN!

 7. Wat?! Geen tovenaar?! Ja hee zeg, wat een prutser! ;):d

  Geduld is een schone zaak… pfff. Succes met je hersenspinsels tot die tijd. 🙂

  Mijn tekortkomingen zijn bij vlagen teveel om op te noemen en zodoende ken ik ze nog lang niet allemaal. 😉

 8. @Jackie: dankjewel *bloos* Maar naast lichamelijke beperkingen heb ik ook heuze tekortkomingen of onhebbelijkheden hoor 😉

  @Wenz: Waarom geduld zo’n schone zaak is vertellen ze er anders mooi niet bij 😀 Naja, hebben we mooi de tijd onze tekortkomingen uit te pluizen (gezellig!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft