Terug(?)

Na veel zoeken, uitpluizen, proberen, vloeken, verzuchten en meer van dat, lijkt het er op dat de backend van wordpress plotseling te zwaar geworden is voor de server waar CiNNeR op draait. Ongetwijfeld heeft dat meer met mijn host vandoen dan met wordpress maar zeker weten doe ik het niet. Enfin, om de hele handel weer online te krijgen, heb ik uiteindelijk maar twee versies gedowngraded et voila, dat had resultaat. Wat ergens ook kut was, vorige keer heb ik &%^&$#!! een week plat gelegen om alles tot in de puntjes aan te passen op de laatste upgrade. Dus u begrijpt, tegen beter weten in nogmaals een upgrade uitgevoerd die toch net als de 36 uur ervoor niet wilde werken. Toch meer weer twee versies lager dan. Het houdt me van de straat ..

Enfin, het staat er weer en hopelijk is dat vanmiddag nog zo. Sommigen van u zullen verheugd zijn dat ik SpamKarma de deur uit gedaan heb, aangezien die bij tijd en wijle meer foutmeldingen dan wat anders gaf.

Mocht er toch wat mis zijn, wilt u er dan een commentaartje tegen aan gooien?

Comments (12)Previous

Huishoudelijke mededeling: CiNNeR werkt even niet mee

Next

Conclusie van antwoord

11 Comments

 1. Even testen ..

 2. Ziet er weer goed uit, alleen krijg ik wat vreemde effecten bij aanklikken van namen bij laatst opgebiecht. Reactie van Henk leidt b.v. naar een pagina van Amnesty, een reactie van jou naar de hoofdpagina van CiNNeR. Lijkt er op dat linkje ipv naar de reactie te voeren naar de bij de reactie vermeldde URL voert.

 3. Doen we. Gelukkig ben je er weer. Ik hoor regelmatig dat geupgrade versies van WordPress voor problemen zorgen. Nou, succes.

 4. Welkom terug…. 😉

 5. @frans54: was ook al een nieuwe versie. Die updates doen het niet best geloof ik 😉 Gedonwgraded en geloof dat het nu helemaal weer werkt.

  @Pascal: nooit problemen gehad en vraag me nog steeds af of het niet de server is.

  @Suffie: LOL Tnx 🙂

 6. @CiNNeR: Klopt, linkje bij laatst opgebiecht voert mij nu weer keurig naar de betreffende reactie.

 7. Ah mooi. Nu nog even bijkomen voor ik aan de schrijf ga 🙂

 8. ‘t zit in weer geloof ik, maar staat er weer mooi op hoor! :-0

 9. desiree

  Dat is een hoop werk geweest, maar toch mooi voor elkaar.
  Welkom back Cinner 😡 >:d<

 10. Lijk me stug dat het ineens te zwaar is voor de server trouwens.

 11. HKH

  ehm, beetje laat maar hij doet het prima. Ik zie geen gekke dingan althans, nog niet, nee nog steeds niet..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft