Moralistische bank in zicht

De Postbank gaat de bankrekeningen van coffeeshophouders opzeggen. (…) De Postbank gaat nieuwe klanten screenen om te zien of ze zich met drugshandel bezig houden. Verder zal worden gelet op transacties die afwijken van het normale patroon. ,,Als blijkt dat het om een coffeeshop gaat, wordt de relatie beëindigd” Verder ..

Hoewel banken vooralsnog weinig verantwoordelijkheidsgevoel toonden in verband met de Financiele Crisis en de handel in onbegrijpelijke produkten, trekt de Postbank plotseling wél de rol van moraalridder naar zich toe. Nederlands gedoogbeleid wordt dus blijkbaar afgekeurd. Sekshuizen en prostituees kunnen dan weer wel, mits ze een vergunning hebben.

Comments (3)Previous

Lid Stichting Copyright & Nieuwe Media feliciteert u met een dode mus

Next

Verdriet en onzekerheid

2 Comments

  1. Wapenhandel mag trouwens ook….. stelletje schijnheilen!

  2. Nu nog de slijterijen, tabakswinkels en café’s en de verzameling is compleet. Wat een belachelijk standpunt zo opeens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft