Wordt vervolgd ..

Tja kijk, het gaat best wel goed met me hoor. En het is ook niet dat ik geen zin heb om te schrijven of me nergens druk om maak, integendeel eigenlijk. Maar die hormonen he? Hoewel de eerste de beste cyclus al meteen regelmatig was – en dat na 25 jaar pilgebruik – heb ik nog flink last van slecht slapen, nachtmerries, prikkelbaarheid, compleet loze angstaanvallen zonder enige aanleiding, jeugdpuistjes, onrust, extreme onhandigheid en ben ik wat overmatig emotioneel met sporadische woede aanvallen en huilbuien erop en eraan. Mijn omgeving lijkt er niet veel last van te hebben gelukkig – zeggen ze tenminste – maar ik ben er flink moe van. En dat inspireert niet erg om wat dan ook te schrijven.

Dus.

Overigens heb ik ruim twee weken geleden een brief naar de klachtencommissie van het Erasmus MC gestuurd. En gisteren dan maar informeel geklaagd dat ik daar nog geen bevestiging op terug heb gekregen. Blijkbaar was het moeilijk zoeken op naam, onderwerp of patiënt nummer, gezien de vervolgvraag: “Is het een hele lange brief mevrouw? Ja? Dán is hij binnen gekomen”. Het was zeer onverklaarbaar waarom er nog niets met de brief is gebeurd en er zelfs geen automatisch gegenereerde bevestiging is verstuurd. En natuurlijk gaat men mijn klacht over mijn klacht zo snel mogelijk oplossen. Wat me toch doet vermoeden dat de gehele procedure wel eens lang zal kunnen gaan duren.

Comments (2)Previous

Verkeerde Mol gekozen

Next

Klungelen met E-motion

2 Comments

  1. desiree

    Van de vitamine B12 heb ik ook puistjes nu :-s
    Maar ook na een kleine 2 maanden een aardige dosis energie die ik lang niet meer heb ervaren 🙂
    Lekkere klachtenprocedure… succes!

  2. Meestal verdwijnen puistjes van de B12 weer als je het langer gebruikt of als je naar een onderhoudsdosering gaat. Fijn dat het goed werkt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft